Allevianda Oy:n yleiset sopimusehdot

Voimassa 19.11.2021 alkaen.

Palveluntarjoaja

  • Allevianda Oy
  • Y-tunnus 2826288-9
  • Postiosoite: Kaijankatu 61 as 2, 28900 Pori
  • Sivustot, joihin näitä sopimusehtoja sovelletaan:
    • otakipuhaltuun.fi

Yleistä

Yritys pidättää itsellään oikeuden muuttaa sopimusehtoja. Muutosten taustalla ovat yleisimmin lainsäädännölliset muutokset tai yrityksen liiketoiminnassa (esimerkiksi jos yritys päättää aloittaa digitaalisten tuotteiden ja palvelujen myynnin).

Vastuun rajoitukset

  1. Allevianda Oy ja sen ylläpitämä otakipuhaltuun.fi -sivusto eivät ole vastuussa terveydentilastasi. Tiedot tällä sivustolla eivät korvaa pätevän terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja. Puhu lääkärin tai hoitajan kanssa jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita koskien terveydentilaasi. Jos sinulla on kysyttävää tai palautetta otakipuhaltuun.fi -verkkosivuston sisällöstä, voit lähettää meiliä osoitteeseen: ajatuksia@otakipuhaltuun.fi.
  2. Yritys ei ole vastuussa ilmaisten materiaalien käytöstä aiheutuvista kuluista, tulojenmenetyksestä tai muista mahdollisista toimenpiteistä, joita käyttäjälle saattaa aiheutua.

Immateriaalioikeudet

Allevianda Oy omistaa ja ylläpitää otakipuhaltuun.fi -verkkosivustoa. Sivuston ulkoasu ja kaikki elementit, mukaan lukien sivustolla näkyvät tavaramerkit, logot ja verkkotunnukset on suojattu immateriaalioikeuksia suojaavien lakien nojalla ja ne ovat (1) Allevianda Oy:n omaisuutta tai (2) kolmansien osapuolten omaisuutta ja niiden omistajat ovat myöntäneet Allevianda Oy:lle käyttöoikeuden.

Sivuston sisällön tai sisällön osan millä tahansa tavalla toteutettu osittainen tai kokonaan kopioiminen, jäljentäminen, muuntaminen, uudelleen julkaiseminen, lataaminen, tallentaminen, vääristäminen, siirtäminen tai jakeleminen ei ole sallittu ilman Allevianda Oy:n antamaa nimenomaista etukäteistä suostumusta. Kopiointi yksityiseen käyttöön on sallittua vain henkilökohtaista, yksityistä ja ei-kaupallista käyttöäsi varten henkilökohtaisella tietokoneellasi tai sivustolla tarjottujen jakamistyökalujen avulla.

Seuraavan tekijänoikeuksia koskevan maininnan tulee sisältyä kaikkiin sivustoa kokonaan tai osittain kopioitaessa valmistuviin tallenteisiin ja kopioihin: ”© Ota kipu haltuun. KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN”.

Allevianda Oy varaa oikeuden ryhtyä oikeudellisiin toimenpiteisiin, jos sen immateriaalioikeuksia loukataan.

 otakipuhaltuun.fi Rekisteriseloste